GET TO KNOW STYLE GUIDE

Wauw! Na een aantal maanden hard werken zijn wij live! Get to know Style Guide Fashion, Online Fashion Store én inspirerend platform voor jouw dagelijkse dosis fashion, inspo, trends en meer!

Wij hebben een wisselende collectie en onze voorraden zijn klein waardoor onze items exclusief zijn. Wil jij graag een tof item bestellen maar is het al uitverkocht? Stuur ons dan een mailtje of berichtje op social media, dan kunnen wij voor jou kijken of wij het nog kunnen nabestellen!

Met Style Guide Fashion willen wij onze fashionbabes inspireren door middel van fotografie, styling en tips. Life is too short for boring clothes, right? Ben jij van nature geen geboren fashionista? No worries, wij kunnen je helpen! Wij bieden ook personal styling advies aan. Wat houdt dit in? Wij geven advies over welke kleuren bij jou passen en welke outfits perfect aansluiten op jouw figuur en karakter. Op basis daarvan stellen we twee sets voor je samen, ben jij net zo enthousiasts over de outfits als wij? Dan kun je de outfits shoppen! Dit scheelt jou eindeloze zoektochten op webshops en je scoort outfits die perfect bij jou passen en gelijk gestyled zijn.

You are our furture

Jij bent onze toekomst! Heb jij bij ons geshopt? Deel jouw items dan op social media en vergeet ons niet te taggen @styleguidefashion.nl. Wie weet zie jij jezelf dan voorbij komen op onze feed! Wij staan ook open voor leuke samenwerkingen, vul ons contactformulier in of stuur een mailtje naar info@styleguidefashion.nl.

Shop till you drop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *