POP-UP STORE DEVENTER CENTRUM

Over Style Guide Fashion

Sinds maart dit jaar is Style Guide Fashion ontstaan. Een supertoffe webshop met de leukste musthaves! De collectie is zeer uitgebreid, van leuke accessoires tot broeken met toffe prints, de leukste blouses, stoere jeans, t-shirts, jurken en nog veel meer items. De collectie wordt iedere week aangevuld met nieuwe items. Een breed en wisselend aanbod voor jong en ouder. Binnenkort wordt Style Guide Jewelry aan de webshop toegevoegd. Een prachtige collectie met mooie gold en silver plated sieraden. Leuke kettinkjes, armbandjes en meer! 

Pop- up store Deventer

In het weekend van vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober vind je ons aan de Walstraat 135 in Deventer met een eigen pop-up store. Dreams do come true! Dit is een toffe samenwerking met Juniors Labels. Juniors Labels is een webshop met kinderkleding voor jongens en meisjes van maat 92 tot maat 158! De collectie van Juniors Labels bestaat uit hippe kleding van diverse bekende merken.

Tijdens dit weekend shop je onze NIEUWE COLLECTIE dames en -kinderkleding, sieraden en accessoires met KORTING. Bovendien krijg je een leuke kortingscode mee naar huis voor jouw volgende aankoop op onze webshops. Tevens krijg je tijdens je bezoek aan onze pop-up store persoonlijk styling advies. Shop de leukste dames en -kinderkleding bij ons onder het genot van lekkere hapjes en een drankje. Op zaterdag 16 oktober hebben wij leuke gasten uitgenodigd die voor nog meer gezelligheid zorgen. Het belooft een gezellig shopweekend te worden met leuke kortingen en acties! 

Kom jij ook naar onze pop-up store? Nodig je familie en vriendinnen uit om te shoppen!

Heb je vragen? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Je kunt mailen naar info@styleguidefashion.nl of naar info@juniorslabels.nl

Kun jij niet wachten en wil je alvast een kijkje nemen op de webshop van Style Guide Fashion of Juniors Labels? Let’s have a look! www.styleguidefashion.nl en www.juniorslabels.nl  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *