Get to know us!

is ontstaan door mij, Sharon, een ondernemer met een flinke dosis creativiteit en enorme passie voor content en coaching. 

Tijdens mijn loopbaan heb ik mij bij verschillende bedrijven mogen ontwikkelen op het gebied van online marketing en e-ommerce. Dan hebben we het over copywriting, social media, online sales, webdesign, marketing strategieën and so on. Eigenlijk alles dat te maken heeft met de online wereld waar een bedrijf zich anno 2022 in bevindt.

Wat bieden wij?

Een bedrijf valt of staat met een goed strategisch plan om successen te behalen. Dat is niet eenvoudig, daar komt de nodige kennis bij kijken. Soms is de kennis er wel maar is de tijd er niet of heeft een bedrijf niet de juiste mensen in huis. Maar no worries, daar ben ik!

Ik schrijf blogs, productteksten en SEO teksten voor bedrijven. Maar ik draai mijn handen ook niet om voor online marketing strategieën, social media planningen, social media beheer en nieuwsbrieven. Hulp nodig bij online sales? Ik help je graag op weg en deel mijn tips & tricks met jou zodat jouw online verkopen nóg beter gaan.

Naast ondersteuning bij het online aspect, bied ik ook ondersteuning als coach. Start je een eigen onderneming? Waar moet je dan rekening mee houden? Hoe kun je dit het beste aanvliegen? Hoe houd je jezelf staande?

Of heb jij al een succesvolle onderneming maar tóch extra inzichten nodig? Ik kijk graag met je mee naar de bedrijfsstructuur en de verbeterpunten binnen het bedrijf. We maken hier een plan voor en gaan samen aan de slag.

Of wil je een coaching cursus volgen om het allemaal zelf te kunnen? Dat kan ook!

Founder

Style Guide Fashion

Hi, mijn naam is Sharon en ik ben de founder van Style Guide Fashion! Met heel veel liefde en passie ben ik begin 2021, naast mijn fulltime job, begonnen met Style Guide Fashion. Ik wist al snel wat ik wilde met de webshop en hoe ik het wilde vormgeven. Met mijn achtergrond als online marketeer heb ik alles zelf op kunnen zetten. Nu 4 maanden later is mijn webshop live en ben ik supertrots dat ik dit heb kunnen realiseren in een korte periode. Hopelijk gaan we met Style Guide Fashion een mooie en succesvolle tijd tegemoet. Let’s shop! Heb je nog vragen over ons? Neem dan gerust contact met ons op.