Get to know us!

Collection

Over onze collectie

Op onze webshop vind je de leukste items én inspiratie. Onze voorraden zijn klein, alle items zijn daardoor uniek en kunnen alleen op aanvraag eventueel nabesteld worden. Ben jij niet zo op de hoogte van de laatste trends? Neem dan een kijkje op onze blogpagina. Je kunt ook contact met ons opnemen voor persoonlijk advies! Get Featured! Wil jij ook een Style Guide Fashion Babe worden? Deel jouw outfit op Instagram en tag @styleguidefashion.nl!

Est. 2021

Ons verhaal

Met passie voor mode, styling, fotografie, copywriting en branding is het concept van Style Guide Fashion in een zeer korte periode van 4 maanden ontwikkeld. Daar zijn wij natuurlijk supertrots op!

Style Guide Fashion is een toffe Online Fashion Store en online platform voor jouw dagelijkse dosis fashion. Style Guide Fashion is ontstaan in 2021. Onze voorraden zijn klein waardoor onze items exclusief zijn.

Founder

Style Guide Fashion

Hi, mijn naam is Sharon en ik ben de founder van Style Guide Fashion! Met heel veel liefde en passie ben ik begin 2021, naast mijn fulltime job, begonnen met Style Guide Fashion. Ik wist al snel wat ik wilde met de webshop en hoe ik het wilde vormgeven. Met mijn achtergrond als online marketeer heb ik alles zelf op kunnen zetten. Nu 4 maanden later is mijn webshop live en ben ik supertrots dat ik dit heb kunnen realiseren in een korte periode. Hopelijk gaan we met Style Guide Fashion een mooie en succesvolle tijd tegemoet. Let’s shop! Heb je nog vragen over ons? Neem dan gerust contact met ons op.